Pages

Followers

Tuesday, August 9

Triple Ss [santai-santai saje ]

Bismillah hir rahman nir rahim ..

Holla everyone !!

Lama sungguh sy tak hupdate blog nih ! Merajuk ? Taklaa .. Sibuk ?? Lebih tepat !! Huhuuu life's getting busier than ever !! Gosh why am I being a teacher ?? Hadooiiiiiii .................

*gambar hiasan*

Haa entry kali ni kite santai-santai je .. Bahasa rojak .. Entry pun ntah ape-ape .. Bukan pasal bisnes lagi .. Give up ?? Tak laaa .. I'm giving myself a break laa kan .. 

Workloads !! Workloads !!! Huarghhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!

*gambar hiasan*

Mane nak kejau kan kerja melambak-lambak kat meja dalam bilik guru tu .. Nak kejau kan berkotak-kotak fail dalam bonet kereta, dok ulang alik dari umah-sekolah-kluang-highway-melaka-kluang-kl-sepang-kluang-umah-sekolah-highway .. Hahaha tapi tak jugak siap-siap .. Dok jugakla kat dalam bonet kereta tu hahaha ...

Ohh I love my job !!! *motivasi okeh!* kenyit-kenyit mata ...



Ohh tu tak tambah lg dengan berduyun-duyun sistem kemasukan markah prestasi, markah exam budak, markah itu, markah ini .. Sume online je sekarang .. Kat sekolah buat sistem fail-mengfail .. Kat umah buat sistem masuk-memasukkan markah .. Sudahnye rumahtangga cikgu-cikgu sume berterabur !!

Ohhh sooooo G - double O - D !! *wahh ni dah cam luahan perasaan dah ni hehehe*

"Takmolah merungut-rungut Cik Irdha Hakim oiii ... Tu sume rezeki kan .. Tu jugak periuk nasik anda"

Dussssshhhhhhhhhhhh !!!! Padan Muke ahahaha

Alamakkk !! Tetibe dah abes idea laa .. Hiihihii ...
Jumpe anda lagi di lain entry !
Assalammualaikum ..... *tak jawab dosa, jawab sy jatuh cinta! haha*

P/S : Klau berminat nak join bisnes saya, jgn lupe contact sy tau .. Klik SINI
* hahaha  menyempat jugak tuhh !!! *

2 comments:

hana szied said...

gudluck in your job !

Irdha Hakim said...

tq hana szied ;)